Kindernevendienst:

Voor Kinderen van de basisschool leeftijd is er iedere zondag kindernevendienst. Ook tijdens schoolvakanties.

De kinderen beginnen de kerkdienst gewoon bij hun ouders maar gaan (meestal) voor de schiftlezing naar hun eigen dienst. Na de preek komen ze weer terug in de kerk. Als gemeente vinden we de geloofsontwikkeling van kinderen belangrijk. Daarom heeft de kindernevendienst altijd een plek in de reguliere dienst, bijvoorbeeld doordat zij vertellen wat ze gemaakt hebben of waar ze het over hebben gehad.

De kindernevendienst heeft verschillende projecten tijdens het jaar, specifiek kun je hierbij denken aan het:

-          Paasproject

-          Kerstproject

-          Kerstwandeling en/of kerstmusical

-          Kinderdienst

Neem voor meer informatie contact op met Wilma Visser (voorzitter KND): 0515-336817