Welkom op de website van de Protestantse Gemeente Makkum e.o.

De Protestantse Gemeente Makkum e.o. is een actieve gemeente in Makkum. In en rondom Makkum zijn ca. 950 mensen verbonden aan onze gemeente.

Deze website vertelt u alles over onze gemeente, wie we zijn, wat we doen, waar u ons kunt vinden en hoe u mee kunt doen. Deze website laat zien dat we een relatie hebben met elkaar en met God. Daar werken we iedere dag aan. Weet dat u welkom bent! Doet u met ons mee?

Hier staan we voor, hier gaan we voor:

Klik ­hier  voor onze gemeentevisie en beleidsplan.

Kerkdienst 19 September

KC Anker 2

>Lees meer: Kerkdienst

Let op!

Vanaf 27 juni 2021 kerken we met 100 personen in de kerkzaal. Opgave is niet meer nodig.

(zie info)

Kerk TV

Klik op de Button

DeelWinkel                                  5435124 kringgesprek

Klik Hier voor de PapierWinkel       Klik Hier voor de Kindernevendienst

Update PKN website september 2021

Het is de bedoeling om zeer binnenkort (op maandag 20 september) de website een opfrisbeurt te geven: een nieuwe look maar wel met dezelfde informatie en……”responsive” wat inhoud dat de site ook nog goed op een smartphone is te lezen zonder dat het onmogelijk klein wordt.

De menu structuur is in basis gelijk maar er zijn ook goede zoekfuncties die je kunt gebruiken.

Het omzetten naar de nieuwe site duurt in principe enkele uren waarin de site niet te bereiken zal zijn. Maar als het niet gaat zoals gepland dan kan het ook wel een dag of nog ietsje langer zijn voordat de problemen zijn opgelost en de site weer bereikbaar is.

De bedoeling is dat het omzetten in het begin van een week wordt uitgevoerd. (Dan heeft de site de minste bezoekers)

Na het omzetten zullen er vast een aantal links naar artikelen en andere snelkoppelingen niet goed werken. Wij zullen dit allemaal controleren en ze zo snel mogelijk aanpassen. We beginnen bij de meest actuele artikelen.

De PKN webmasters: Willem Hiemstra en Cees Amels

Facebook  Kerkradio  zaalhuren 1   contact us  Blijf in contact met uw Kerk